Interessante 'Links':

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt en zich voorbereidt op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder wil het ministerie dat iedereen cultuur kan beleven en dat leraren, kunstenaars en wetenschappers hun werk kunnen doen.

Met Kennisnet Kids kunnen leerlingen - van kleuters tot groep 8 - aan de slag met digitaal lesmateriaal dat aansluit bij actuele thema's in de klas.

Tijdschrift (online en print) voor ouders met kinderen van 4-18 jaar.

Naar de brugklas! Een leuk moment, spannend, nieuw, maar... ook een belangrijk moment: je moet gaan kiezen! Speciale informatie van Kennisnet voor aanstaande brugpiepers.

www.onderwijsinspectie.nl
Hier kunt u rapportages van de onderwijsinspectie vinden over de diverse scholen.

Informatie over de eindtoets voor groep 8

Praktijkonderwijs Pro in Boxmeer